Dick Wismans in actie. (foto: M. Nijenhuis)
Dick Wismans in actie. (foto: M. Nijenhuis)

Dick Wismans speler van de maand

BEMMEL - Het oogstrelende spel van Dick Wismans bij TTV Essentia heeft ervoor gezorgd dat hij de geliefde titel 'Speler van de maand' in de wacht heeft weten te slepen.

Onlangs wist Dick in de competitiewedstrijd tegen Hutaf al zijn wedstrijden te winnen. Mede dankzij de fantastische vorm van Dick won Essentia met 6-4 van de directe concurrent. Twee weken eerder wist hij ook al zijn partijen te winnen in de lastige uitwedstrijd tegen MOVC. De combinatie van balgevoel, voetenwerk en spelinzicht maakt hem op dit moment een tegenstander om te vrezen. Dick Wismans zegt hierover: ”Ik hoop deze vorm vast te kunnen houden tot en met de clubkampioenschappen. Na al eens eerder de finale te hebben gehaald, wil ik dit seizoen de kampioen van Bemmel worden!”

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in De Schaapskooi in Bemmel. Om 20.00 uur begint de training. Om 21.00 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur ons een bericht via de Facebook-pagina.