Koor Relaxz. (foto: Kees Stoffels)
Koor Relaxz. (foto: Kees Stoffels)

Koor Relaxz zoekt versterking

ANGEREN - Zoek je een hobby en vind je zingen leuk, wordt dan lid van koor Relaxz. Ons koor bestaat uit ongeveer 23 (vrouwelijke) leden. We hebben een afwisselend repertoire. Van Adèle tot Marco Borsato en van een Afrikaans wiegelied tot een lekkere Evergreen.

Elke dinsdagavond wordt er van 20:00 tot ongeveer 21:45 uur gerepeteerd in het Dorpshuis in Angeren en elke laatste dinsdag werken we onder leiding van een zangcoach aan de techniek. Halverwege de repetitie is er een pauze om even gezellig bij te kletsen. Er wordt in een ontspannen sfeer hard gewerkt tijdens de repetitie en op een prettige manier wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd.

Heb je geen zang- en of koorervaring? Geen probleem! Het plezier in het zingen staat voorop. Ervaren zangers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Als je na het lezen van deze informatie enthousiast bent geworden, kom dan op dinsdagavond om 20:00 uur naar de repetitie in het Dorpshuis in Angeren (Emmastraat 23) of stuur een e-mail naar 2016relaxz@gmail.com.