Afbeelding
Foto:

Kleurrijke herfst

bij Kwekerij 't Kleintje

HUISSEN – Nu de herfst zijn intrede doet, gaan bij veel mensen de tuinstoelen de schuur in. Laat de tuintafel echter maar gewoon staan. Maak er een kleurrijke herfsttafel van! Prachtig om vanuit huis naar te kijken in de tuin. Bij Kwekerij 't Kleintje zijn weer volop winterharde viooltjes die leuk te combineren zijn met (grijs)groene winterharde sedum bijvoorbeeld.

Bij 't Kleintje zijn de winterviooltjes er in heel veel kleuren, eenkleurig of bont, grootbloemig of kleinbloemig, kom ze gezellig zelf uitzoeken in de kas. En natuurlijk zijn ze allemaal van eigen kweek, dus van sterke kwaliteit. Ook verschillende winterharde sedum soorten vind je bij 't Kleintje. Vul er potten en manden van verschillende maten mee en plaats deze vlak bij elkaar midden op de tuintafel. Een potchrysant, wat pompoenen en een robuuste tak ertussen, en klaar is de kleurrijke herfsttafel! Cyclamen zijn er ook volop. Totdat het gaat vriezen kunnen deze nog wel naar buiten, maar voordat er vrieskou komt moet deze bijzondere plant wel naar binnen toe.

Kwekerij 't Kleintje is nu nog tot april iedere vrijdag en zaterdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Vanaf april begint dan weer het voorjaarsperkgoed, waar 't Kleintje groot mee is geworden. Groot inderdaad, want wat de naam niet doet vermoeden, is dat 't Kleintje nog steeds een groeiend bedrijf is. Inmiddels op drie verschillende locaties staan er kassen vol. Er wordt namelijk ook gekweekt voor het buitenland. De particuliere verkoop echter, vindt alleen plaats in de kas aan De Geer nr. 9 in Huissen. Wees welkom! www.kwekerijhuissen.nl; 06 51423338 (ook op Facebook).