Afbeelding
Foto:

(Ge)scheiden… en nu?

HUISSEN - Een scheiding is een van de ingrijpendste gebeurtenissen in een mensenleven. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Een scheiding gaat over emoties en over praktische zaken. En over geld. Hoe kom je daar samen uit?

Mediation. Eugenia van Bon uit Huissen is een ervaren scheidingsmediator en financieel adviseur. Een mediator is een neutrale vertrouwenspersoon die jullie helpt samen in gesprek te blijven. Eugenia begeleidt stellen die uit elkaar gaan en denkt mee in mogelijke oplossingen. Stellen komen voor veel keuzes te staan. Er moet een ouderschapsplan en een scheidingsconvenant opgesteld worden. Er is sprake van ten minste een verhuizing en er komt financieel, fiscaal en juridisch veel op jullie af.

Financiële expertise. Elke keuze die je maakt heeft financiële gevolgen. In het ouderschapsplan, over gezamenlijke bezittingen en schulden, waaronder jullie woning en de verzekeringen. En dan zijn daar nog kinder- en partneralimentatie, pensioen of huurtoeslag. Met Eugenia als financieel adviseur en mediator hebben de (ex-)paren, die al zoveel aan het hoofd hebben, te maken met één aanspreekpunt die voor jullie doorrekent en coördineert, financieel, fiscaal en juridisch.

Wanneer partijen al de stap naar een advocaat hebben gezet, is er vaak behoefte aan een second opinion over de financiële kanten van de scheiding. En ook na de scheiding of wanneer er nieuwe wetgeving komt zijn er vaak nog vragen. Ook daarvoor kun je bij Eugenia terecht. Eugenia bemiddelt niet alleen maar begeleidt ook naar een stukje rust.

'Bel mij voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.'

eugeniavanbon@scheidingsbegeleiding.com // www.scheidingsbegeleiding.com; Eugenia van Bon: 06 26628726.