Afbeelding
Foto:

Wilma van Primera Huissen neemt afscheid

HUISSEN – Elf jaar lang was ze het gezicht van Primera in winkelcentrum De Zilverkamp in Huissen. En deze week op donderdag 13 september zal ze voor het laatst er de klanten bedienen. Wilma Noor (62) gaat na vele jaren van arbeid genieten van haar vervroegd pensioen.

Toen Huub Marttin van Super de Boer in De Zilverkamp destijds besloot ook een Primera-winkel te openen, stelde hij Wilma Noor aan als filiaalmanager. Wilma regelde er alles: van inkoop tot aan personeelszaken. Wilma is al die tijd hét gezicht van Primera en zal daarom vooral het contact met de klanten en haar collega's missen. "Maar ik kom er dan nog best regelmatig, want winkelen doe ik er graag. Bovendien ben ik een fervent rookster en rookt Titaan, het eigen merk van Primera!"

De werkzaamheden in de Primera-winkel zijn de laatste jaren flink toegenomen, zeker met de komst van de pakjesservice van Post.nl. "Dat is eerlijk gezegd mede de reden, waarom ik het graag wat rustiger aan wil gaan doen. Ik denk dat dit werk ook meer is voor een jongere kracht", vertelt Wilma. En die heeft Huub Marttin gevonden in de persoon van Karin Peters, ook een bekend gezicht uit het Super de Boer-tijdperk.

Wilma denkt met plezier terug aan de goede jaren bij Primera. Maar wat gaat Wilma de komende tijd doen? "Dat weet ik nog niet. Veel wandelen –bijvoorbeeld met mijn moeder-, fietsen, shoppen met mijn zus. Een terrasje pikken? En zeker wat meer gaan lezen, want daar ben ik de afgelopen jaren niet meer aan toegekomen."

Donderdag 13 september is de laatste werkdag voor Wilma bij Primera. Dan is haar rooster helemaal vrijgemaakt en kunnen klanten haar de hand komen drukken. Kom donderdag dus even naar Primera!