Afbeelding
Foto:

Finzie nu ook in Bemmel met hypotheekadvies vanaf 1399 euro

BEMMEL - En één jaar gratis de Best Uit Garantie waarmee je door onze maandelijkse check geld blijft besparen!

Theo Nas opende in augustus zijn Finzie vestiging in Bemmel. Na heel wat jaartjes in de financiële dienstverlening koos hij voor Finzie omdat hij ook gelooft dat mensen gelukkiger leven als hun geldzaken op orde zijn. Daarom kan je bij Theo al voor 1399 euro een hypotheek afsluiten die écht bij jouw huidige en toekomstige situatie past. Zonder financiële verrassingen, maar met extra voordelen. Want met de Best Uit Garantie worden een jaar lang al je andere geldzaken, schadeverzekeringen en spaargeld gratis gecheckt op betere deals. Kan je beter uit? Dan krijg je direct een seintje zodat je blijft besparen.

Vrijblijvende kennismaking met Theo Nas

Een hypotheek afsluiten is voor veel mensen toch best spannend: je koopt maar een paar keer in je leven een huis! Dat moet goed gebeuren en goed voelen en dat snappen wij! Theo: "Ik vind dat advies betaalbaar moet zijn en dat ik de klant meerdere mogelijkheden en aanbieders moet kunnen aanbieden. Mijn ervaring vertelt dat een lange termijn relatie belangrijk is als je klanten goed advies wilt geven (op lange termijn) over al hun financiële zaken."

Daarom kan je waar en wanneer je wilt vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Theo inplannen. Je vindt hem aan De Houtakker 51 in Bemmel.

Snel schakelen of gewoon lekker thuis blijven? Dan kan je ook via de webcam of telefoon met Theo je hypotheek regelen. Benieuwd naar wat Theo voor je kan doen? Bel hem op (06 10098602) of stel je vraag per mail: theo.nas@finzie.nl.