Afbeelding

Deurdweilers houden heuse DolDwazeDeurdweilersDag

ANGEREN - Soms wil je iemand bedanken voor iets dat hij/zij voor je gedaan heeft. Of wil je iemand gewoon vertellen dat je heel veel van hem/haar houdt. Of dat hij/zij om een bepaalde reden heel bijzonder voor je is, maar weet je niet goed hoe je dat moet doen. Woorden schieten te kort en deze persoon verdient meer dan dat. In dat geval… hulp is onderweg!

De Deurdweilers organiseren namelijk op vrijdagavond 30 november weer een heuse DolDwazeDeurdweilersDag in het thema: Zeg Het Met Muziek! En dat gaat als volgt; je stuurt je boodschap naar de Deurdweilers via www.deurdweilers.nl/zeg-het-met-muziek en wij nemen contact met je op. Uiteraard gebeurt dit alles zo discreet mogelijk om het verrassingseffect zo groot mogelijk te laten zijn en gaan we zeer vertrouwelijk en professioneel om met je bericht. Bij je boodschap kies jij alleen of samen met de Deurdweilers een lied dat we die avond spelen, speciaal voor jou en degene die je in de spreekwoordelijke spotlights wilt zetten. Het lied gaan we dan spelen nadat het op toepasselijke wijze is aangekondigd, zodat iedereen de boodschap begrijpt.

Dit alles vergt wat voorbereidingstijd voor de Deurdweilers, dus het verzoek is om vóór 28 september het online formulier in te vullen. Verder wordt die avond ook traditiegetrouw de Gouden Duim uitgereikt. Deze wisseltrofee wordt op basis van geheime, anonieme nominaties uitgereikt aan de Vrijwilliger van Angeren. Deze persoon mag de Gouden Duim dan voor twee jaar op zijn/haar schouw laten staan en iedere dag herinnerd worden aan de waardering die erachter schuilgaat.

De entree voor deze feestelijke vrijdagavond op 30 november is geheel gratis. "Dus kom allen en aarzel vooral niet om je boodschap voor een bijzonder persoon in je omgeving op tijd aan ons door te geven! Graag tot dan, Dweilorkest De Deurdweilers uit Angeren."