Winnaars. (foto: Patrick Brom)
Winnaars. (foto: Patrick Brom)

Wisselbokaal Team Invitatietoernooi

BEMMEL - Het Team Invitatietoernooi van 31 augustus was weer een geslaagd evenement. De opkomst was groot in de kantine van SV Op de Korrel alwaar de nieuwe dartbanen op gepaste wijze in gebruik werden genomen.

Na een lange maar sportieve avond werd de finale gespeeld tussen de titelverdediger Elite Team en de thuisploeg SV Op de Korrel. Deze werd nipt gewonnen door het Elite Team uit Gendt, waardoor zij met succes hun titel verdedigd hebben.

De einduitslag:
1. Het Elite Team (Gendt)
2. SV Op de Korrel (Bemmel)
3. Shoeby Darts (Haalderen)
4. De Toorop (Nijmegen)
5/6. Lucky Losers (Driel) & Klok 4 (Gendt)

SV Op de Korrel is haar sponsors zeer dankbaar voor het mogelijk maken van de nieuwe dartbanen en het was daarom mooi dat beide sponsors aanwezig waren en in het zonnetje gezet werden met een bloemetje: Jan Mulder van Elmu Automaterialen en Gerard Tap Autoservice. Voor de mannen van het dartteam kan het nieuwe seizoen beginnen!

Bowling Vereniging Elst zoekt speler/speelster

ELST - Bowling Vereniging Elst speelt van begin september tot en met mei iedere donderdag avond van 20.00 tot 21.30 uur de onderlinge competitie in bowlingcentrum De Wanmolen in Zetten.

"Wij zijn op zoek naar 'n speler/speelster. Ieder team bestaat uit drie spelers. Of je nu 'n goede of minder goede speler/speelster bent, maakt dankzij de handicap(punten), die iedere speler heeft niets uit. Ook jouw inbreng is voor het team van groot belang."

"Is iedere donderdag spelen te veel voor jou? Meld je dan aan als reserve speler/speelster. Dat houdt in dat we je tijdig zullen bellen welke donderdagavond je kunt komen spelen. Lijkt het jou iets, heb je interesse, bel gerust voor informatie met Marc (06 22241417) of stuur 'n mailtje naar marcdorien@live.nl."