Start Open Academie

BEMMEL - De Open Academie start in september/oktober met cursussen voor jong en oud.

Het zijn cursussen zoals kunstbeschouwing, glas-in-lood, handletteren, werkplaats grafische technieken, beeldend vormen, tekenen & schilderen, edelsmeden, digitale fotografie, textielatelier, fashionclub, kinderkunstacademie, basiscursus muziek, muziek op schoot, schrijven, musical, acteren/improviseren en muzieklessen accordeon, keyboard, piano, djembé, dwarsfluit en zang.

De cursussen worden in De Kinkel in Bemmel gegeven. Bij voldoende interesse kan dit ook in de eigen woonplaats zijn. Meer informatie staat op www.openacademie.nl. "Vragen? Stuur een mail naar info@openacademie.nl, en wij mailen of bellen u terug. Bellen kan ook maar we zijn maar beperkt bereikbaar via 0481 465705 op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 – 16.00 uur."

Op zondag 16 september is er een Open Dag in de Kinkel van 13.00 – 16.00 uur. Er worden dan door meerdere gebruikers van De Kinkel voorstellingen, informatie en workshops gegeven. Dansschool DansAnne, gitaarschool Lingewaard, Theater Hakoena en De Open Academie zullen de middag gezamenlijk verzorgen.