Speelgoed op beurs. (foto: Kledingbeurs Lent)
Speelgoed op beurs. (foto: Kledingbeurs Lent) Foto: Kledingbeurs Lent

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Lent

LENT - Op zaterdag 22 september van 9.30 tot 12.00 uur wordt in basisschool De Geldershof, Laauwikstraat 11 in Lent een winterkinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden.


Er is najaars- en winterkleding te koop van maat 74 tot en met maat 176, regenkleding, sport- en verkleedkleren, speelgoed, kinderfietsen, fietsstoeltjes, autostoeltjes, laarzen, waterschoentjes en sportschoenen.

Schone en moderne kleding en compleet speelgoed kan worden ingeleverd op vrijdag 21 september tussen 19.00 en 20.00 uur bij De Geldershof in Lent. Hiervoor moet een inbrengnummer worden aangevraagd via het e-mail adres van de kledingbeurs: kledingbeurslent@hotmail.com. Vervolgens wordt het inbrengnummer, een inbrenglijst en een informatie briefje met alle voorwaarden gemaild. Per inbrengnummer wordt 1,50 euro aan organisatiekosten berekend.

De opbrengst en de niet-verkochte artikelen kunnen zaterdagmiddag 22 september tussen 16.30 en 17.00 uur weer worden opgehaald. Als je iets inbrengt, ontvang je bij verkoop tien procent minder dan de vraagprijs. Als je iets koopt, betaal je tien procent meer dan de vraagprijs. Deze twintig procent opbrengst gaat naar het goede doel. In het voorjaar van 2018 is in totaal 700 euro overgemaakt aan stichting Jarige Job en CliniClowns.

"Neem een grote boodschappentas mee, plastic tasjes worden niet meer uitgedeeld. Iedereen is welkom op de beurs."