Primera Huissen verkoopt weer OV Dagkaart

HUISSEN – Winkelketen Primera en NS gaan ook dit jaar de samenwerking aan voor de verkoop van de OV Dagkaart. Dit is een OV brede Dagkaart, waarmee de reiziger een dag lang onbeperkt kan reizen met de trein, bus, tram en metro door heel Nederland tegen een vaste lage prijs van 19,00 euro.


Uniek is dat de OV Dagkaart die bij Primera wordt aangeboden geldig is voor trein, bus, tram en metro én dat de OV Dagkaart ook op doordeweekse dagen tijdens daluren geldig is. Dat dit een goede aanbieding is, is ook uit de verkopen van vorig jaar gebleken. "In 2017 waren wij al snel uitverkocht en wij hebben gemerkt dat klanten er het hele jaar door om komen vragen. Wij zijn dus blij dat wij ook dit jaar onze klanten weer kunnen laten profiteren van deze aantrekkelijke actie", aldus Wilma Noor, ondernemer Primera winkelcentrum Zilverkamp.


Van maandag 3 - 16 september is deze OV Dagkaart alleen bij Primera te koop voor slechts 19,00 euro. De OV Dagkaart is direct na aankoop te gebruiken, van 3 september - 28 oktober 2018. Het is een OV brede Dagkaart die bij alle OV-vervoerders binnen Nederland tijdens daluren en op zaterdag en zondag de gehele dag te gebruiken is. De OV Dagkaart is vanaf 3 september te koop bij Primera in Huissen. Meer informatie staat op Primera.nl/OVDagkaart.