Vendelhulde in het Schuttersgebouw tijdens de schuttersfeesten. (foto: www.schutterijdoornenburg.nl)
Vendelhulde in het Schuttersgebouw tijdens de schuttersfeesten. (foto: www.schutterijdoornenburg.nl) www.schutterijdoornenburg.nl

Start kaartverkoop

kermis & schuttersfeesten

DOORNENBURG - Van zaterdag 15 tot en met dinsdag 18 september viert Doornenburg kermis. Dit is niet zo maar een kermis, maar een feest dat heel diep geworteld zit in deze dorpsgemeenschap. De kermis valt gelijktijdig met de schuttersfeesten van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel.

De schuttersfeesten vinden plaats in het Schuttersgebouw en de muziek wordt die dagen verzorgd door The Perfect Showband. Deze muziekband is één van de meest succesvolle in Oost-Nederland. De band staat al meer dan twintig jaar aan de top van de entertainment industrie en dat is ook te zien tijdens hun optredens.

Om toegang te krijgen tot de schuttersfeesten houdt de Schutterij een kaartverkoop in de dagen voorafgaand aan de kermis. Op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 september van 19.00 tot 21.00 uur kan men in het bezit komen van een entreekaart voor de schuttersfeesten. De kaartverkoop is in het Schuttersgebouw, Kerkstraat 9 in Doornenburg. Tijdens de schuttersfeesten worden er geen kaarten aan de kassa verkocht. Ook kunnen nieuwe leden zich op 12, 13 en 14 september aanmelden bij de Schutterij. Meer informatie over de kaartverkoop, de toegang tot de schuttersfeesten en het lidmaatschap van de Schutterij staat op www.schutterijdoornenburg.nl.