Tachtig jaar Dames Platform Huissen. (foto: Ans Dominicus)
Tachtig jaar Dames Platform Huissen. (foto: Ans Dominicus) Ans Dominicus

Dames Platform Huissen

HUISSEN - Dames Platform Huissen: een supergezellige vrouwenvereniging. Het seizoen gaat weer beginnen met negen leuke, gezellige, interessante, culturele, creatieve en informatieve avonden.

En ú kunt daar ook bij zijn. Iedere tweede dinsdag van de maand. De avonden worden gehouden in zalencentrum De Valom in Huissen en beginnen om 19.45 uur tenzij anders vermeld in Hét GemeenteNieuws.
Een ieder is welkom om vrijblijvend een avond te bezoeken. Voor vijf euro entree. Alle informatie staat op de website, zo ook het programma van het nieuwe seizoen. Ook op FaceBook zijn zij actief dus kijk rustig rond. En misschien is dit de vereniging waar u naar op zoek was. Verder organiseerd het DPH in het voor en najaar een dagtocht en in mei een fietstocht.

De eerste avond is op dinsdag 11 september. Na de opening en een paar droevige mededelingen van de voorzitter, treedt voor u op: Ton Hooyman en Coby Apart. Ton heeft verschillende Huussense luisterliedjes geschreven die hij graag aan u laat horen. Samen met Coby wordt het een klein feestje. Aanvang 19.45 uur in zalencentrum De Valom. (www.dph-huissen.nl en www.facebook.com/dph.huissen)