Aalbers-Taptoe Bemmel 2017
Aalbers-Taptoe Bemmel 2017

Aalbers-Taptoe Bemmel

BEMMEL – Zaterdag 8 september houdt Eska Bemmel voor de 45e keer Aalbers-Taptoe Bemmel. Dit jaarlijks terugkerend evenement vindt dit jaar plaats op het gazon bij kasteel De Kinkelenburg.

Voor de eerste keer zal het programma beginnen met een JeugdTaptoe. Deze start om 15.00 uur, met de volgende deelnemende jeugdkorpsen: Jeugd Showband Urk, Jong Juliana Amersfoort, Jong Kamper Trompetter Korps en Jong Sint-Sebastianus Gendt

Vervolgens gaat het programma om 18.00 uur verder met een korte streetparade door het centrum van Bemmel, met een tussenstop bij verzorgingshuis Lidwina. Hier zullen alle korpsen één stilstaand werk presenteren, waarna zij hun weg weer vervolgen richting De Kinkel.

De dag wordt afgesloten met de jubileum editie van Aalbers-Taptoe Bemmel, die dit jaar een internationaal tintje heeft. De Taptoe zal starten om 20.00 uur, met de volgende deelnemens: Excelsior Renkum, Arnhem Band, Sint-Sebastianus Gendt, Kamper Trompetter Korps, Spielmannzug Rödemis Husum (D) en Eska Bemmel.

Zowel de streetparade als de taptoe zijn gratis toegankelijk voor het publiek. Er zijn ook speciale zitplaatsen te reserveren! Meer informatie staat op www.eska.nl en www.taptoebemmel.nl.