Afbeelding
Foto:

Driedaagse 3 Oever Festival bijna van start

REGIO - Tijdens het 3 Oever Festival, dit jaar van 14-16 september, staat er voor elk wat wils op het programma.

Op drie centrale locaties in de Gelderse Poort (Pleisterplaatsen) vindt er op zaterdag 15 en zondag 16 september een doorlopend programma plaats. Zo zal er op Camping De Bijland bij Tolkamer een circustent gebouwd worden, waar naast een wervelende show, ook de Kinderkaravaan wordt georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse muziekoptredens, theatervoorstellingen, workshops, waaronder het 'Kunstjutten' en een uitgebreid 3 Oever (aanschuif)Diner.

De Piramide aan de Waal in Gendt zal in het teken staan van poëzie en muziek, aangevuld met voetmassage en handlezen. Het voor dit festival speciaal in het leven geroepen orkest, het 3 Oever Orkest, zal diverse malen optreden, naast vele andere muzikanten.

Bij de derde Pleisterplaats, de Waard van Kekerdom, kan men vooral muzikale optredens verwachten.

Buiten de pleisterplaatsen om zijn er activiteiten als Jazz tussen de Oevers, optredens bij de veerpontjes. Rode draad tijdens het 3 Oever Festival is de 3 Oever Open Atelier Route, die voert langs de ateliers en expositieruimtes van een kleine 60 kunstenaars. Ook in sommige ateliers kunt u verrast worden door een muziekoptreden of andere activiteit.

Het complete programma staat op www.3oeverfestival.nl. Reserveer hier ook tijdig uw tickets en/of plaatsen.