Maak kennis met Personal Fitness Bemmel!

BEMMEL - Op 8 september van 12.00 tot 17.00 uur zet Personal Fitness Bemmel haar deuren wagenwijd open. Bezoekers kunnen kennis maken met de studio, kosteloos deelnemen aan de workshop gezond barbecuen en leuke prijzen winnen zoals een gratis personal training sessie. Ook aan de kleintjes onder ons is gedacht, zij kunnen zich uitleven op een springkussen.

Op 21 mei opende Henk Hazelaar zijn eigen Personal Fitness Nederland studio in Bemmel. Een sfeervolle studio, waar iedereen in alle privacy kan trainen. In de studio wordt iedereen getraind en begeleid door erkende personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen. Henk vertelt: "Door de verschillende specialiteiten binnen ons team en het bewezen Fit for Life programma zorgen we ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen behaalt. Onze ambitie is om heel Bemmel fit en vitaal te krijgen".

Omdat wij niemand de kans om doelen te verwezenlijken willen ontnemen nodigen we iedereen uit Bemmel en omgeving uit voor onze open dag. Elke bezoeker maakt kennis met ons, de studio en onze werkwijze gebaseerd op het Fit for Life programma. Dit programma combineert de drie pijlers: gezonde voeding, voldoende beweging en mental coaching om een gewenst resultaat te kunnen garanderen.

Als klap op de vuurpijl start Personal Fitness Bemmel in september met Boxing Fit waarbij deelnemers in groepsverband onder leiding van een erkend boksinstructeur aan de slag gaan. "Wil jij hier meer informatie over, kom dan langs op onze open dag op 8 september vanaf 12.00 uur.

Personal Fitness Bemmel

Houtakker 8A, 6681 CW Bemmel

Tel. 0481 20 00 12

Email: lingewaard@personalfitnessnederland.nl

Internet: www.personalfitnessnederland.nl