Deze sportieve heer heeft hem al beet. (foto: JBC Lingewaard)
Deze sportieve heer heeft hem al beet. (foto: JBC Lingewaard) JBC Lingewaard

Grijp je kans!

HUISSEN – Pak hem beet, want nu kan het nog. In de maand september laat Jeu de boulesclub Lingewaard iedereen uit Lingewaard en omstreken gratis vier keer meespelen. Twee partijen met desgewenst een pauze tussentijds. Dat duurt ongeveer twee keer 30 tot 45 minuten.

“Jeu de boulesclub Lingewaard stelt zijn banen open voor eenieder die het aandurft. Elke dinsdag vanaf 13.30 uur bent u welkom en helpen wij u op weg. Wij hebben eventueel ook boules te leen en vooraf aanmelden is niet nodig. U mag dus meespelen zonder enige kosten. Daarna staat het u vrij om wel of niet lid te worden van onze vereniging. De kosten van het lidmaatschap vallen trouwens alleszins mee.

Lekker bewegen in de buitenlucht, wat wil je nog meer. Wij spelen op ons buitenveld omdat we wegens een renovatie tijdelijk niet in de speelhal terecht kunnen. Zelfs als u wat minder mobiel bent lukt jeu de boules bijna altijd nog wel. Kom het dus proberen, of kijken, want ook dat is leuk. Overigens kunt u onder dezelfde voorwaarden ook spelen op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur.”

Jeu de boulesclub Lingewaard is gevestigd aan het Kampstuk 23 in Huissen (bij de brandweerkazerne.) Voor meer informatie kan men contact opnemen met 06 12506880 (www.jbcl.nl).