Afbeelding
Foto:

Bloggerfields geopend

HUISSEN - Woensdag 29 augustus opende Lingewaards eerste conceptstore; Bloggerfields aan de Vierakkerstraat 51 in Huissen. Dat de openingsdag en de dagen erna zo succesvol zijn verlopen hadden de oprichtsters Susan Broekman en Monique Bouwmeister niet verwacht. "We zijn overspoeld door fantastische reacties op ons concept en het assortiment", vertelt Susan. Trots zijn wij dan ook op het resultaat.

Bloggerfields is een conceptstore dat gevestigd is in Huissen. Daarnaast heeft Bloggerfields een online-shop waar je 24/7 inspiratie kunt op doen en waarbij je de leukste items shopt. Het concept is vernieuwend en past helemaal in deze tijd. Twee werelden komen samen. Susan en Monique kennen door hun jarenlange ervaring de kneepjes in het vak. Zij zagen een nieuwe uitdaging in het creëren en combineren van velden (fields) geïnspireerd door bloggers op het web. De velden zijn: kindermode, damesmode, sieraden, tassen, lifestyle en fotografie. Met deze velden wordt eindeloos gecombineerd en zo ontstaat er een real 'Bloggerfields'. Thematisch en afwisselend wordt wekelijks het veld veranderd in de winkel en op het web.

Bloggerfields laat zich het liefst omschrijven als een veelzijdige conceptstore met gevoel voor stijl en trends. Waarbij gekozen wordt voor kwaliteit van merken in het middensegment én vernieuwing in de wat meer trendy betaalbare stijlen. De inspiratie voor hun winkel halen Susan en Monique via reizen, op straat, vakbeurzen en werken zij nauw samen met influencensers (bloggers) in de verschillende gebieden. Daardoor is Bloggerfields altijd on trend.