Afbeelding
Foto:

Met clinic John van Lottum en veel live-muziek

Jubileumfeest tennisvereniging Huissen

HUISSEN - Op zaterdag 8 september zal het vijftigjarig bestaan van tennisvereniging Huissen groots gevierd worden op het sportpark aan de Hazekamp in Huissen.

T.V. Huissen werd in 1968 opgericht door een groepje Huissenaren: Leo Overgoor, Jan Heijckman, Theo Huisman en Ton Helsen. De eerste twee banen werden aangelegd in het Slingerbos maar dat was door het stijgende ledenaantal al snel te klein, waarna een verhuizing volgde naar de nieuwe wijk Het Binnenveld. Met een ledenaantal van 680 op zes banen was er in 1978 een ledenstop en moest de tennisvereniging in 1989 plaatsmaken voor nieuwe woningen en vond een verhuizing plaats in 1989 naar het huidige sportpark aan de Hazekamp in Huissen, achter de velden van RKHVV.

Met elf tennisbanen, twee mini-baantjes, een oefenkooi en een prachtig clubhuis kon de club groeien naar een ledenaantal van 1150 in de 90’er jaren en behoort de club anno 2018 met 750 leden nog tot de grootste verenigingen van Huissen.

De jubileumcommissie presenteert voor zaterdag 8 september een mooi programma, dat om 13.30 uur start met een tennisclinic gegeven door oud toptennisser John van Lottum in samenwerking met de tennistrainers van T.V. Huissen.

Om 15.30 uur is er een demonstratiewedstrijd en om 16.30 uur start een officieel gedeelte gevolgd door BBQ en optredens van De Rolero’s, de Huissense (voormalig Dutch Cher) Ingrid Striek en Trammps Tribute band. DJ Sebas zorgt voor muzikale ondersteuning en je kunt meedoen met oefeningen met het ballenkanon. Iedereen is welkom, maar voor deelname aan de clinic en/of de BBQ moet wel aangemeld worden (meer info op de website: www.tvhuissen.nl).