Afbeelding
Foto:

Schoolmeubeltjes te koop

voor het goede doel

HUISSEN - Stichting Epric is een dagbestedingsplek voor mensen met een beperking. "We proberen door verkoop van planten de kosten die hierdoor ontstaan te kunnen betalen. Soms krijgt Epric spullen geschonken die we hiervoor kunnen verkopen."

"Wij hebben een grote partij authentieke schoolmeubeltjes ontvangen die we mogen verkopen. Deze schoolmeubels zijn ideaal voor de kinderkamer maar ook leuk voor volwassenen uit nostalgisch oogpunt.

De schoolmeubeltjes die we aanbieden zijn van hout en zijn voor 1 of 2 personen. Er zijn verschillende modellen en uitvoeringen te koop. Er zijn meerdere setjes van iedere soort aanwezig. Ook losse stoelen en of tafeltjes zijn verkrijgbaar. De vraagprijs is laag en de opbrengst gaat naar het begeleiden van mensen met een beperking."

De verkoop vindt plaats op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 augustus van 9.00 tot 17.00 uur op het adres van Epric: Nieuwediep 9a IN Huissen. Er kan ook per pinbetaling betaald worden en op verzoek kan het aangekochte binnen een week in de gemeente Lingewaard gratis worden bezorgd. "Laat deze mooie kans om iets authentieks aan te kopen niet voorbij gaan en steun stichting Epric met uw aankoop!"