Zonnebloem Gendt in kasteeltuinen Hemmen (foto: N. Pinta)
Zonnebloem Gendt in kasteeltuinen Hemmen (foto: N. Pinta)


Zonnebloem naar Hemmen

GENDT - De nacht beloofde niet veel goeds, maar gelukkig bij het openen van de gordijnen kwam het zonnetje te voorschijn. Want droog weer was bij dit uitje wel vereist.

Er stond een rolstoelwandeling in het mooie Hemmen op het programma. Rolstoelen ingeladen in een busje en een paar bij vrijwilligers in de auto en onze gasten thuis opgehaald togen we 'in optocht' naar Hemmen. Daar werden we in pannenkoekenboerderij aan de Linge hartelijk ontvangen voor een heerlijke lunch.

Nadat iedereen verzadigd was zijn we langs de Linge gestart met een prachtige wandeling door de bosrijke omgeving van Hemmen. Ook bezochten we de kasteeltuinen en toevallig was er een vrijwilliger aanwezig die ons enthousiast van alles vertelde over de prachtigste bloemen. Na de wandeling hebben afgesloten met een drankje en zijn weer naar Gendt teruggekeerd. Onze gasten en wij hebben genoten van een heerlijke dag.

Mocht u na dit gelezen te hebben ook wel eens willen weten wat de Zonnebloem Gendt voor u zou kunnen betekenen, u dient wel fysiek beperkt en zelfstandig wonend te zijn, neemt u dan contact op met het secretariaat via nummer 0481 425258."