Afbeelding
tekst: Desiree Anthonijsz, journalist en klant el sueño

Mensen, mode en dromen

Loes Doornenbal viert 35 jaar el sueño

Tekst: Desiree Anthonijsz,

journalist en klant el sueño

BEMMEL - Welke kleuren en modellen versterken jouw uitstraling? Loes Doornenbal vertelt het je en laat het je in de spiegel zien.

Ze is kleurconsulente, personal shopper, inkoopster, winkeleigenaar en haar warme hart klopt voor mensen en mode. Haar grootste succes? Loes hoeft er niet over na te denken: 'Elke keer als een klant de deur uit gaat met kleding die onderstreept hoe mooi zij is. Dat is mijn grootste uitdaging. Iedereen heeft zijn eigen schoonheid en sterke punten.'

Loes vertelt enthousiast verder: 'Vaak ontwikkelen vrouwen een eigen kledingstijl. Die staat hen dan goed. Maar het is ook leuk om hen, out-of-the-box, kleding te laten passen waardoor ze ineens een heel andere kijk op zichzelf krijgen. Noem het verkleedfeestjes met verrassing. Het gaat erom wat kleding voor jou doet. En hoe die je uitstraling en stemming beïnvloedt.'

Droom

In de maand september viert Loes Doornenbal 35 jaar el sueño, wat in het Spaans de droom betekent. Iedereen die voor 35 euro spendeert mag een 'mystery-envelop' uitzoeken vanaf 4 september, zo lang de voorraad strekt.

Ze verheugt zich erop om al die cadeautjes uit te delen aan haar klanten, de vrouwen aan wie zij haar dagelijks werkplezier te danken heeft.

'Klanten van het eerste jaar komen nu nog, ze staan hier naast jonge vrouwen die werken, die soms net moeder zijn geworden. Het zijn allemaal vrouwen die er lekker trendy uit willen zien op een manier die bij hen past.

Mode herfst en winter

Voor komende seizoenen zien we in el sueño veel innovatieve stoffen die lekker dragen. Rulle tweedachtige ruitstoffen combineren spannend met gladde glanzende basics. Ruiten en panterprintjes zijn weer helemaal in.

Als accentkleuren heeft Loes stralend ceylongeel, warm paars, natuurlijke groen en blauwtinten en krachtig rood ingekocht.

Weten wat jou staat? Kom dan even op adviesbezoek bij el sueño langs. Dorpsstraat 29E in Bemmel. (Kun je meteen zien wat er in jouw 'mystery-envelop' zit). www.el-sueno.com.