Egerländerkapel De Leemkuulers. (foto: Niels Sparnaaij)
Egerländerkapel De Leemkuulers. (foto: Niels Sparnaaij)

Koffieconcert XXL met Egerländerkapel De Leemkuulers

BEMMEL - Zondag 2 september van 11.00 - 13.00 uur houdt Egerländerkapel De Leemkuulers een koffieconcert XXL (voorheen kermisconcert) in De Gouden Appel in Bemmel.

De toegang is gratis! Tijdens dit concert zal een aantal nummers van de onlangs uitgebrachte cd ten gehore worden gebracht. Ook is deze cd deze ochtend te koop voor 12,50 euro. Tijdens het concert kan men genieten van koffie en gebak, gemaakt door de leden van de vereniging.

Taekwon-Do

Tigers Life Skill Education

LINGEWAARD - Taekwon-Do Academie Gelderland (TAG) biedt een compleet nieuw en speciaal ontwikkeld pedagogisch Taekwon-Do programma aan voor jonge kinderen van 3 - 6 jaar:

Tigers LSE! LSE staat voor Life Skills Education. Naast dat kinderen in dit programma leren zich weerbaar te maken door middel van Taekwon-Do-technieken, worden ze ook getraind in, sociale en levensvaardigheden, respect, discipline en actuele thema's die wellicht ooit hun leven kunnen redden!

De lessen van de Taekwon-Do Tigers worden vanaf september zowel in Bemmel als in Huissen aangeboden! Ga naar www.tagelderland.nl voor meer informatie.