Toegangsbord van Doornenburg. (foto: Werkgroep Doornenburg)
Toegangsbord van Doornenburg. (foto: Werkgroep Doornenburg)

Inloopspreekuur Werkgroep Doornenburg

DOORNENBURG – De vakantie zit erop dat betekent dat de Themagroep Leefomgeving, onderdeel van de werkgroep Doornenburg weer maandelijks bijeen komt en haar maandelijkse inloopspreekuur houdt. Elke éérste woensdag van de maand vindt dit inloopspreekuur plaats (nu dus 5 september) in het ontmoetingscentrum aan de Kerkstraat 3 in Doornenburg. Het inloopspreekuur is van 20.00 tot 20.30 uur.

Men kan dan zonder afspraak binnenlopen op het inloopspreekuur om onder het genot van een kopje koffie of thee met de themagroep Leefomgeving te praten indien men opmerkingen, suggesties of klachten betreffende openbare leefbaarheid en veiligheid in de straat of wijk heeft. "Dit wordt in de aansluitende vergadering besproken en krijgt uw mededeling alle aandacht. Indien nodig wordt een en ander doorgestuurd naar de Gemeente en/of Politie. U mag ook een afspraak maken om het spreekuur te bezoeken. Stuur dan een e-mail sturen aan het secretariaat, secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl.

Heeft u klachten over groenvoorzieningen, verlichting of losliggende trottoirtegels dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Gemeente Lingewaard, Kinkelenburglaan 6, Bemmel; 026 3260111 of www.lingewaard.nl. Zij zullen uw klacht dan verder behandelen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Werkgroep Doornenburg volg ons dan op facebook en twitter en kijk op www.werkgroepdoornenburg.nl."