Casa de la Muerte. (foto: Arjan Diensken)
Casa de la Muerte. (foto: Arjan Diensken) Foto:

Festival Under the Milky Way viert lustrum met 'Flower Power'-thema

HUISSEN - Festival Under the Milky Way viert lustrum met 'Flower Power'-thema. De organisatie is de laatste maanden, met behulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers, bezig geweest met het thema. Het terrein zal kleurrijk worden ingericht en in het kinderprogramma 's middags zal het thema ook terugkomen.

The Radzjas (mengelmoes van punk-indie-rock en blues) opent om 13.00 uur het middagprogramma. Daarna staan Stillmode, The Hip Trib, Tiger Love Machine en Misty Grooves (funky pop) op het podium. Om 18.00 uur gaan we verder met Drive by Wire, Bootleg Betty, The Muff, Casa de la Muerte, Jed Thomas band (eng), Tim Grim en we sluiten af met Jimi's Trib. Vanaf 15.00 uur zullen op de relaxweide afwisselend singer songwriter Frank Blueka en Mood (uit Bemmel) optreden. Hier zal ook het open podium plaatsvinden en tevens zal DJ Guus vooraf en tussendoor zorgen voor de meest vrolijke en opgewekte deuntjes.

Leun achterover, zon op je gezicht en geniet van de ontspannen sfeer. "Just for the fun and the smile on the face". De succesvolle Secret Pleasure KOT is vanaf 19.30 uur met drie sets het domein van Jangle. De band zal de KOT laten swingen, dansen en dampen.

Kinderprogramma:

Voor de kinderen is er ook heel wat te beleven op het festival met het thema 'Flower Power'! Op het strandje op het terrein verzorgt The Gym uit Huissen een echte bootcamp. Laat je niet kennen en doe mee. De Flower staat voor activiteiten waarbij het creatieve brein wordt aangesproken. Laat je maar verrassen. Het programma duurt tot 17.00 uur.

Het festival vindt plaats op de surfweide aan de Badweg in Huissen. Op 1 september is de Badweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er is een bewaakte fietsenstalling. Het terrein opent om 12.30 uur haar deuren. Kaarten: 10 euro per stuk (aan de kassa 12,50 euro) maar ben je nog geen 18 jaar, dan heb je gratis toegang (na legitimatie). VVK-adressen: Foto Van Eimeren Huissen, Cafetaria Braulio Angeren. Online via www.underthemilkyway.nl. Hier kun je evenals op de facebookpagina informatie vinden over het festival. Op het festival is pinnen mogelijk.