Afbeelding
Foto:

Hielpijn wat nu?

BEMMEL - Heeft u last van uw hielen en heeft u met het mooie weer veel op slippers en blote voeten gelopen? Dan heeft u waarschijnlijk uw voeten overbelast waardoor er hielpijn is ontstaan. Door het hele jaar gesloten schoenen te dragen worden uw voeten goed ondersteund. Doordat u nu een langere periode op slippers heeft gelopen missen uw voeten deze ondersteuning en moeten ze harder werken dan voor de zomer.

Nu het eind van de zomer in zicht is zullen de gesloten schoenen weer uit de kast komen. Vaak gaat de hielpijn dan weer vanzelf over. Indien dit geen verbetering geeft blijf er dan niet te lang mee rond lopen. Uw voeten zijn 'ziek' en hebben mogelijk ondersteuning nodig om te kunnen herstellen. Maar waar moet u naar toe?

Bij Podozorg Bemmel bent u aan het juiste adres. Wij kijken met behulp van echografie waar uw klacht vandaan kan komen. Wist u dat er ruim 30 verschillende soorten hielpijn bestaan? Iedere vorm van hielpijn vraagt zijn eigen behandeling. Laat daarom eerst uw voeten goed nakijken zodat u direct aan uw herstel kunt werken.

www.podozorg-bemmel.nl 085 2736256 bemmel@podozorg.nl