Actiefoto Dynamictennis Gendt.  (foto: G. Vink)
Actiefoto Dynamictennis Gendt. (foto: G. Vink)

Dynamictennis Gendt

GENDT - Op maandagavond 3 september om 19.30 uur start in Gendt de eerste groep dynamictennissers, waarna dinsdagmiddag 4 september om 15.00 uur de tweede groep aan de slag gaat. Bij beide groepen is nog plaats voor nieuwe leden.

Donderdagmiddag om 15.00 uur gaat de derde groep van start. "Omdat we een onderdeel van het SWOG zijn zijn de kosten zeer gering Na afloop van een training staat de koffie of thee voor u klaar in de kantine (is bij de contributie inbegrepen).

Leden kunnen kiezen of ze recreatief of actief willen spelen, bijvoorbeeld competitie en/of toernooien. Op het programma voor het seizoen 2018 – 2019 staan onder andere de Gelre-competitie , de open Gelderse kampioenschappen dames- en herendubbel op 3 november en een clinic, die verzorgd zal worden door Tom Maassen en Robert Hesen van Personal Tennis. Tom is Nederlands kampioen enkelspel. Zij zullen ook een demonstratiewedstrijd spelen.

Nieuw leden kunnen vier keer gratis meedoen waarna ze kunnen beslissen of ze lid willen worden, materialen zijn in voldoende mate aanwezig, wel moet je zelf zorgen voor zaalsportschoen en kleding. Je behoeft geen ervaring in tennis te hebben, je leert het spel vrij snel.

Voor meer informatie over dynamictennis kijk op www.dynamictennis.nl en de hieraan gerelateerde youtube filmpjes. Verder kun je informatie inwinnen bij G.J. Vink, 06 12162231 of via e-mail: driegaarden@hotmail.com. Uiteraard kun je altijd binnen lopen als we aan het spelen zijn om zo een indruk te krijgen van dynamictennis. Voor mensen die op een prettige en ontspannen manier fit willen blijven is dit een prachtige sport.