Doe mee met de zwerfafvalbrigade!

HUISSEN - Op 28 augustus steken de vrijwilligers van de Zwerfafvalbrigade Huissen de handen uit de mouwen om zwerfafval aan te pakken. Ze lopen ongeveer een uurtje en zien dan al snel het resultaat van hun inspanningen: een schone omgeving!

De vrijwilligers zijn herkenbaar door de hesjes met opschrift 'Zwerfafvalbrigade Huissen'. Daarmee willen ze mensen ook bewust maken van het zwerfaval probleem, zodat er uiteindelijk minder afval op straat terecht komt. De start is om 19.30 uur op de Markt. Het is de bedoeling om per fiets op diverse locaties aan het werk te gaan.

Samen opruimen is gezellig, geeft veel voldoening en motiveert om er de volgende keer weer op uit te gaan. In het vervolg gaan ze dan ook regelmatig op pad en ruimen de rommel in hun buurt op. Ze bepalen zelf wanneer ze weer aan de slag gaan en als iemand een keer niet kan, dan doet hij de volgende keer weer mee.

Wilt u ook meedoen?! Neem dan contact op met Derk Huizinga van Stichting Landschapsbeheer Gelderland: d.huizinga@landschapsbeheergelderland.nl of 026 3537444.