Open science & cultuur educatie T.Metissimo

BEMMEL - Op zaterdagmiddag 2 september houdt ANBI Stichting Talento Metissimo een open middag aan het Tuin-Oevertje 30 in Bemmel. Dit jaar kijkt het Science- en Cultuurpleintje uit op de waterkant. Vanaf 13.00 tot 16.00 uur zijn er verschillende workshops met prettige hersenkrakende activiteiten zoals een speurtocht voor jong en oud(er).

Even heerlijk uitwaaien en buiten-tuin-struinen (we hopen op droog weer) om weer in de mood te komen van het nieuwe schooljaar. Via de workshops kan men kennismaken met de nieuwste educatietechnieken in ons aanvullende onderwijsprogramma (1-2 uur per week). Prettig effectief waarbij je de lol leert inzien van proberen en leren (handig voor groep 7/8, VO of vervolgonderwijs).

Naast het verrijkende jaarprogramma (32 lessen) kun je je ook weer aanmelden voor de cursus Science met Muziek. Er zijn twee levels: Basiswijs en level A a 12 lessen van 1,5 uur inclusief (proef)toetsing, certificaat of diploma. De studie-materialen zijn in bruikleen omdat de nieuwste Science- & Muziekklokjes (2e druk) een uniek doorlopend systeem vormen. Naast het jaarprogramma of losse cursussen is begeleiding van je ProfielWerkStuk mogelijk.

"Ook dit jaar is er weer de actieve speurtocht: of cultuur of science of allebei. Wij zijn reuzenbenieuwd wie dit jaar de Science- of Cultuurkampioen van T. Metissimo van 2018 gaat worden, met beker! T. Metissimo heeft een (gratis) onafhankelijk platform voor onderwijsvragen. Wilt u graag jureren, meedenken, helpen et cetera? Van harte welkom! Het wordt weer zo leuk als we het samen kunnen maken. Voor info zie: www.TalentoMetissimo.nl."