Afbeelding
Foto:

Uitvaartverzekeringen ook te verzilveren

bij Tumulus uitvaartverzorging

LINGEWAARD - Wij van Tumulus uitvaartverzorging hebben er al vaker over geschreven: U heeft een natura-uitvaartverzekering maar u kunt zelf uw uitvaartverzorger kiezen. Samen stellen we dan een wensenlijstje op dat binnen uw budget past. Is het zo simpel? Ja eigenlijk wel.

Uw natura-verzekering keert u wel een vast bedrag uit indien u voor een eigen uitvaartverzorger kiest. Lees de polis van uw verzekering nog eens door en kijk welke kosten door de verzekering gedekt worden en welke niet. Bedenk daarbij dat niet gebruikte posten niet 'geruild' kunnen worden voor iets anders. U zult ontdekken dat niet alles vergoed wordt en dat is logisch. De meeste natura verzekeringen zijn bedoeld om de gemiddelde kosten grotendeels te dekken. Die niet-gedekte kosten komen voor uw eigen rekening.

Tumulus als lokale ondernemer, bekend met alle ins en outs in de gemeente, heeft zelf een auto voor rouwvervoer en een eigen uitvaartcentrum: de Rouwhuiskamer. Hierdoor zijn wij in staat u een vergelijkbaar uitvaartpakket te bieden als dat van uw verzekering.

Samen met de verzekeringsuitkering en het bedrag dat u zelf wilt en kunt besteden bieden wij zo de mogelijkheid om een uitvaart geheel naar uw eigen wensen te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en overleg over uw wensen en de kosten.

Tumulus uitvaartverzorging; info@tumulus.nl; 026 3258440.