(foto: Cor Frensen)
(foto: Cor Frensen) Cor Frensen

Pheidippides start nieuw loopseizoen

HUISSEN - Deze mooie, warme en zonnige vakantie zit er weer op. Heb je ook zo kunnen genieten? Al zal het voor buitenactiviteiten soms aan de warme kant zijn geweest. Nu de warmte inmiddels is getemperd zijn er nieuwe kansen voor activiteiten in de buitenlucht.

Bij Pheidippides gaat in ieder geval het nieuwe loopseizoen weer van start. Onze trainers staan weer volledig gemotiveerd klaar om de lopers te ontvangen. Ben je een van hen? Op dinsdag 21 augustus start de eerste trainingsavond met wandelaars en hardlopers van de dinsdagavondgroepen. Op donderdag 23 augustus is de eerste training van de donderdagavondgroepen. De starttijd op beide avonden is 20:00 uur vanaf De Brink. Dit jaar met uitzondering van de ‘snelle jongens en meisjes’. Deze groep start om 19:30 uur vanaf De Brink gezamenlijk met de snelle groep van Loopgroep Huissen. De trainingen duren een uur en een kwartier tot maximaal anderhalf uur.

Wil je ook meedoen? Kom gerust enkele kennismakingstrainingen meelopen op een van de dagen. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend voor maximaal drie(?) trainingen (ingang bij de sporthal). Op de site van Pheidippides staat hierover nadere informatie. Weet je al dat je echt mee wilt gaan doen, neem dan contact op met onze ledenadministratie, Jan Koolwijk via koolwijk.taal@hetnet.nl. Jan helpt je op weg naar een gezonde, goed begeleidde sport. Pheidippides verwelkomt je graag.

Meisjesvereniging Sint-Dymphan begint weer

HAALDEREN - Na een gezellige en zeer geslaagde kampweek was het even stil rond de gidsen in Haalderen. Gelukkig gaat na de zomervakantie de Gidsen weer van start en worden er weer allerlei activiteiten georganiseerd. De gidsen start in week 35.

Ben je nog geen lid? Kinderen vanaf 6 jaar en die in groep 3 van de basisschool zitten zijn van harte welkom. Op 24 augustus om 19.00 uur worden zowel huidige leden als nieuwe leden verwacht voor inschrijven bij ons clubgebouw (achter De Tichel) in Haalderen. De kinderen krijgen dan ook te horen op welke dag ze gidsen hebben en welke leiding van de desbetreffende groep is.

Afbeelding