Impressie van een repetitieavond (foto: Theo van Vuuren)
Impressie van een repetitieavond (foto: Theo van Vuuren)

Muziekvereniging Volharding start nieuw seizoen

HUISSEN - De schoolvakanties zitten er weer op en dus zijn de docenten en het bestuur van muziekvereniging Volharding al weer druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Maandag 20 augustus trapt het A-orkest af met hun eerste repetitie na de vakantie.

Dirigent Casper Braafhart en ook de leden hebben er weer zin in om samen te repeteren voor mooie optredens de komende maanden. Zo staat als eerste het Fleiskeuren op donderdag 20 september voor zowel het A-orkest als ook de slagwerkgroepen op de agenda. Op 25 november zal het A-orkest zijn medewerking verlenen aan de Lingewaardcup 2018, die georganiseerd wordt door harmonie Sint-Ceacilia Doornenburg. Op 23 september beginnen de jeugd en grote slagwerkgroep hun repetities. Ook zij gaan er weer tegen aan om het komende seizoen weer goed voor de dag te komen. Zo hebben beide groepen op 26 augustus al direct een studie zondag gepland. Daarnaast doen de groepen op 27 oktober mee aan de Sla je slagcup in Heijen. Ook zullen de docenten hun lessen weer oppakken. De precieze datums hiervan worden met de desbetreffende leden afgestemd.

Het A-orkest van muziekvereniging Volharding kan nog muzikanten gebruiken. Zo zouden wij graag nog muzikanten op de pauken, klarinet, alt en tenorsaxofoon en trombone binnen het orkest willen verwelkomen. Kom een keer langs op maandag (repetitieavond) vanaf 18.45 uur, dan kun je met eigen ogen zien hoe gezellig het is om samen muziek te maken.