Afbeelding
Foto:

Hoe leert u uw kind goed met geld omgaan?

'Mam, ik wil een pinpas...'

GENDT – Betalen met een pincode of contactloos betalen met een pinpas; geld uitgeven gaat erg gemakkelijk. Maar hoe leert u uw kind overzicht te houden? JongWijs van RegioBank is een financieel pakket voor kinderen tot 18 jaar en biedt met informatieve extra's ook ondersteuning bij de financiële opvoeding.

Voor informatie over het JongWijs pakket van RegioBank loopt u gewoon zonder afspraak binnen bij Guijt, zelfstandig adviseur van RegioBank. Guijt en RegioBank zijn een goede match; klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering zijn aspecten die zowel Guijt als RegioBank al jaren hoog in het vaandel hebben staan. 'JongWijs leert kinderen stap voor stap omgaan met geld en met een betaalpas. Voor kinderen van 0 tot en met 7 jaar is er de JongWijs spaarrekening met mooie rente en vanaf 8 jaar wordt er automatisch een JongWijs betaalrekening bij geopend. Ook een Jeugdpas met jeugdlimiet en internetbankieren tussen eigen rekeningen is dan mogelijk', legt adviseur Miranda Hegeman uit. 'Vanaf 12 jaar kan uw kind zelf geld overboeken naar rekeningen van anderen, maar uiteraard blijft u zelf inzicht houden.'

Het geven van zakgeld en/of kleedgeld is leerzaam maar ook zaken als veilig pinnen bij een geld- en betaalautomaat zijn belangrijk om kinderen op jonge leeftijd op voor te bereiden. Jong geleerd is oud gedaan en JongWijs helpt daarbij. Profiteer tot 14 september nog van een leuk welkomstpakket bij het openen van een RegioBank JongWijs rekening bij Guijt; vijf euro startgeld, een powerbank én een tegoedbon voor heerlijk ijs van Wijs IJs! Is uw kind nog Jong? Wees dan Wijs en vooral Welkom, aan de Langstraat 1 in Gendt. Ook voor verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij. www.guijt.nl; 0481 427777.