Tractor met treintje. (Foto: Wessel van Olst)
Tractor met treintje. (Foto: Wessel van Olst)

Zomerfair in Ressen

RESSEN - Op zaterdag 25 augustus van 9.00 tot 17.00 uur kunt u bij Landwinkel De Woerdt in Ressen terecht voor de jaarlijkse ‘Zomerfair’. Deze dag staat in het teken van (h)eerlijke streekproducten, spelen en beleven.


Op het erf zijn er verschillende producten om te proeven. Wat dacht van u van de sauzen van Boer ’n Dip? Of droge worst van Brandt & Levie en de vegetarische boerenburger van Boekoeloekoe? Ook de Streekbakker ontbreekt niet met zijn houtgestookte oven en brood. Daarnaast zijn onder andere Bakken met Niels, Van Bommel Beef, Hoeksche chips, Jimini’s (insectenproeverij) en Caramelz aanwezig met streekproducten en delicatessen. Bovendien wordt ter plekke paling gerookt en appelsap geperst.

Spelen en beleven
De gehele dag kunt u meerijden met de boomgaardtrein of kunnen kinderen springen op het appelspringkussen. Daarnaast is er schminken, spelletjes en kunt u zelf appels plukken.

Om 10.30 en 12.30 uur geeft een groep meiden van turnvereniging Oranje Blauw uit Nijmegen een demonstratie waarbij sporten met plezier voorop staat. Gedurende de dag is er veel gezelligheid met muziek en terras. Bovendien zingt Zeemanskoor Schip Ahoy om 13.00 en 15.00 uur bekende en minder bekende zeemansliederen.

De zomerfair is van 9.00 tot 17.00 uur. Meer informatie en het volledige programma staan op www.dewoerdt.nl/zomerfair. Landwinkel De Woerdt ligt aan de Woerdsestraat 4 in Ressen.