Afbeelding
Foto:

Björn Gertsen

terug in het Gendtse

GENDT - Ruim twee jaar geleden besloot Björn Gertsen uit Doornenburg om zijn enthousiasme en positieve uitstraling te steken in een eigen autobedrijf.

Björn die ondertussen ruim achttien jaar ervaring had opgedaan in een werkplaats bij een dealerbedrijf van Volvo en bij diverse universele werkplaatsen, was toe aan een nieuwe uitdaging. Om die reden startte Björn maart 2016 zijn eigen autobedrijf, Autobedrijf Gertsen op het industrieterrein in Andelst. Maar al heel snel groeide Björn in Andelst uit zijn jasje, en kreeg na ruim twee jaar de mogelijkheid zijn autobedrijf te verplaatsen naar het industrieterrein Gendt-Bemmel in Gendt. Waar Björn sinds mei van dit jaar officieel gevestigd is aan de Nijverheidsweg 20a.

U kunt Autobedrijf Gertsen bereiken via email-adres; info@autobedrijfgertsen.nl en telefoonnummer 0481 354616 of 06 22522634. Ook kunt u de website bezoeken, www.autobedrijfgertsen.nl.

Om u in de gelegenheid te stellen zijn nieuwe bedrijf te bewonderen, nodigt Björn u graag uit voor een feestelijke opening. U bent dan ook van harte welkom op zaterdag 25 augustus van 11.00 – 15.00 uur op zijn nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg 20a in Gendt.