Zing mee met Ons Verzetje

DOORNENBURG - De vakantie zit er voor velen weer op,er is veel energie om iets te gaan ondernemen.Zo ook voor het gezelligheidskoor Ons Verzetje uit Doornenburg.

Er staan optredens te wachten dus werk aan de winkel. Woensdagavond 22 augustus begint de repetitie.Doordat het Nederlandse lied steeds meer te horen is op radio, en televisie, zoals Nederland Muziekland. Waarbij jong en oud zich vermaken en uit volle borst meezingen, zo gaat dat met het koor Ons Verzetje op vele locaties het zelfde.

Daarom kunnen zangers en zangeressen, die daar van houden, altijd zich aanmelden en komen kijken en luisteren, maar natuurlijk ook meezingen. Meestal is de drempel voor de meeste een beetje hoog om die stap te zetten, maar schroom niet. Want heb je zin in zingen, zing dan met ons mee. Er staat een optreden te wachten op zondag 22 november in het ontmoetingscentrum, wat een jaarlijks gebeuren is geworden. De repetities zijn iedere woensdagavond om 20.30 tot 22.30 uur in het ontmoetingscentrum in Doornenburg. Wilt u meerdere informatie, dan kunt u terecht bij José Stoffels; email; josestoffels@msn.com of José Burgers email; gwburgers@gmail.com.