(Foto: Bianca van Brandenburg)
(Foto: Bianca van Brandenburg) Foto:

Vrijwilligers gezocht voor

Grand Café in De Lingehof

BEMMEL Zit gastvrijheid in jouw DNA? In het Grand Café van De Lingehof in Bemmel ontvangen wij dagelijks veel bezoekers voor een kop koffie of borreltje. Om het team te versterken zijn zij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons bij deze mooie taken willen ondersteunen.

"Als vrijwilliger bied je net dat extra stukje aandacht aan onze gasten. Wij zoeken vrijwilligers die representatief, klantgericht en gastvrij zijn. Je bent sociaal en communicatief vaardig want je zult veel contact hebben met verschillende doelgroepen. Ook vinden wij het fijn als je met ons mee wilt denken, wij zijn erg ambitieus en willen graag dat ook vrijwilligers actief bijdragen om een succes te maken van de café. Tevens organiseren wij gezellige en leuke activiteiten en ook daar kunnen wij hulp goed bij gebruiken. Je komt terecht in een gemotiveerd team waarin we samen werken aan een gastvrije cultuur. Je wordt gewaardeerd in je werk. Je mag van ons verwachten dat wij je ondersteunen en waar nodig scholing aanbieden. Je bent vrij om aan te geven wanneer je bij ons kan zijn. Op dit moment hebben wij direct ruimte op de woensdag, donderdag en vrijdagochtend en in het weekend.

Lijkt het je leuk om te helpen bij onze dineravond, eens per maand, ook dan nodigen we je uit om te reageren. Spreekt het bovenstaande je aan? Neem dan contact op met Bianca van Brandenburg, coördinator Gastvrijheid. b.vanbrandenburg@zinzia.nl, bel naar 06 53969105 of kom gezellig een keer langs in het Grand Café.