Uitleg gebruik Hondentoilet (foto: Henri)
Uitleg gebruik Hondentoilet (foto: Henri)

Hondenpoep op straat

verleden tijd

ANGEREN - Het gedoe om een hondendrol in een zakje te doen is voorbij. In Angeren staat in de Kampsestraat (naast het handbalveld) de landelijke primeur van het eerste hondentoilet.

Niemand vindt het leuk om hondenpoep op te ruimen en als het even niemand kijk, laten veel mensen het liggen, daardoor ontstaat veel ergernis. Het hondentoilet in Angeren is hier op een milieuvriendelijk- en duurzaam wijze de oplossing voor. Om hondenbezitters en andere belangstellenden de werking van het hondentoilet uit te leggen en hoe je jouw hond kunt trainen om gebruik te maken van het hondentoilet, komt hondengedragsdeskundige Martijn Top nog vier maal terug naar Angeren. De eerste twee uitlegrondes waren succesvol en hier wordt een vervolg aan gegeven.

Hondengedragsdeskundige Martijn Top zal vrijblijvend aan geïnteresseerd uitleggen hoe het hondentoilet werkt en wat je moet doen om je hond op het toilet zijn behoefte te laten doen. Met de juiste instelling van de baas en zijn hond is het in twee weken te leren.

Martijn is de volgende data in Angeren: Woensdag, 8 augustus van 19.00 tot 20.30 uur; dinsdag, 14 augustus van 19.00 tot 20.30 uur; zaterdag, 25 augustus van 09.00 tot 11.00 uur; donderdag, 6 september van 19.00 tot 20.30 uur. Bij vragen kan men contact opnemen met Henri via: henri@cityandpark.nl.