Open Podium bij Alzheimer Café Overbetuwe

ELST - Woensdag 18 juli vindt weer een bijeenkomst plaats van het Alzheimer Café Overbetuwe, een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden. Kortom voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie.

Vanavond zijn de bezoekers de deskundigen en gastsprekers die zelf het thema bepalen. Lees een gedicht voor, zing een lied of vertel iets over wat dementie voor jou betekent. Deel vanuit je hart wat je bezig houdt en inspireer elkaar daarmee. Dat hoeft niet zwaar en moeilijk te zijn. Met respect, humor en openheid besteden we deze avond aan dat wat er leeft onder onze bezoekers: wat houdt jou bezig en waar wil je meer over horen of vertellen?

Het Alzheimer Café vindt plaats in Cultureel Centrum de Wieken, Prinses Irenestraat 29 in Elst. U bent welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Annet Fleer, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06-53544019 of alzheimercafe.overbetuwe@gmail.com.