Toneelgroep Mozaïek Angeren

ANGEREN - Toneelgroep Mozaïek Angeren heeft het toneelseizoen 2017-2018 op een heel leuke manier afgesloten.

Dankzij de familie Kuster en met behulp van enkele vrijwilligers, is het een gezellige middag geworden. Na het nuttigen van koffie of thee werd een bezoek gebracht aan de in de buurt gelegen bijzondere Mongoolse camping. Door de eigenaar werd op een duidelijke en interessante manier uitleg gegeven over het hoe en waarom van het ontstaan van deze camping. Na terugkomst bij de familie Kuster liet men de frisse drankje goed smaken. Inmiddels werd ook de barbecue opgewarmd voor heerlijke hapje bij eveneens lekkere salades.

Na enkele uren gezellig bijgekletst te hebben ging iedereen voldaan naar huis in de wetenschap dat de sfeer in de groep uitstekend is, wat ook vrij logisch is na zo een geslaagd toneel seizoen met twee actieve en enthousiaste nieuwe speelsters. Dankzij de aanmelding van deze 2 speelsters heeft Mozaïek in 2018 een prachtig blijspel op de planken kunnen zetten wat veel aandacht trok.

"Ook voor 2019 hebben we er veel vertrouwen in, dat we weer een eigentijds blijspel kunnen opvoeren, mede dankzij de aanmelding van een verrassen nieuw lid. De planning voor de opvoering in 2019 is 6 en 7 april. Voor dit jaar zijn we nog op zoek naar een enthousiaste souffleur. Lijkt jouw dat wat en wil je het het komende seizoen (dat eind augustus begint) iedere maandag avond een ontspannen avond beleven? Geef je dan zo snel mogelijk op bij Door Mom 026 3252094. Voor het seizoen 2019-2020 zijn we dringend op zoek naar mannelijke spelers."