Natuurliefhebbers en

camerafreaks gezocht

LINGEWAARD - Voor een nieuw project - dat voor nu het beste omschreven kan worden als een Lingewaardse versie van de natuurfilm De Nieuwe Wildernis - is de harmonie Angeren op zoek naar mensen die hun prachtige foto's of videobeelden willen delen met een groter publiek. De première staat gepland voor mei 2019, maar om bijvoorbeeld de Vier Jaargetijden van Lingewaard in beeld te kunnen brengen zijn de voorbereidingen inmiddels gestart.

De 4 Jaargetijden is één idee waar aan gedacht wordt, maar men staat open voor alle goede ideeën. "Het lijkt ons ook gaaf om bijvoorbeeld drone-beelden te kunnen vertonen van het Pannerdens Kanaal als deze bij hoog water buiten haar oevers treedt", aldus Tom namens de projectgroep. "Of als iemand fan is van een specifieke vogelsoort en daar mooie beelden van wil maken, dan kan dat supertof worden. Met het orkest zoeken we daar passende muziek bij."

"Er zijn vast mensen in Lingewaard die film/fotografie als hobby hebben. En net als bij sporten wordt het makkelijker en leuker als je een doel hebt", vult Kitty aan. "Deze mensen roepen wij op om dit project als doel te zien. Het is ook een mooie gelegenheid om je hobby aan een groter publiek te showen. Zie het als een expositie en dan ook nog met live-muziek erbij zoals ook het Metropole Orkest live speelde bij De Nieuwe Wildernis. De Oostvaardersplassen worden alleen vervangen door onze mooie gemeente Lingewaard.”

"Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan dit project met mooie beelden, neem dan contact op met de projectgroep via tom@smitsfamily.nl (06 81152062)."