Afbeelding
Foto:

Middelenwerving Restauratie Kerk Haalderen op stoom

HAALDEREN - Inmiddels is de actie om middelen in te zamelen voor de restauratie van de Kerk in Haalderen vijf weken bezig. U heeft gelukkig niet stilgezeten. De initiatiefgroep voor Restauratie van de kerk in Haalderen heeft veel positieve reacties gekregen en nog meer gulle bijdragen. Een paar reacties willen we uitlichten.

De kinderen van een gezin uit Haalderen schrijven: Pa wil niets met vaderdag hebben maar we weten dat we hem een geweldig plezier doen door een gift te doen voor de restauratie. Het voormalig hofkoor van De Blauwe Pony, ze heten nu 'GaDoorKoor' heeft het geld van een optreden op bevrijdingsdag gedoneerd aan dit goede doel. Zangkoor Invoice heeft tijdens een repetitie spontaan geld opgehaald voor de restauratie. Dus de actie is goed op stoom. De opdracht voor de restauratie is gegeven aan de aannemer. De ramen worden daarna aangepakt.

Er zijn verschillende Bemmelnaren die het initiatief van de minikerk leuk vinden en graag een exemplaar van de Bemmelse kerk zouden willen hebben. Het bedrijf STP modelling van Alphons Stens te Haalderen heeft nu ook zo een exemplaar gemaakt. Dus... voor al diegenen die zo een minikerk van Bemmel willen hebben, het kan!!. U dient dan 75,00 euro over te maken op rekeningnummer NL39RABO0105706558 tnv RK Parochie Maria Magdalene en daarbij te vermelden: uw adres en de vermelding 'minikerk Bemmel' of als u kiest voor de minikerk van Haalderen 'minikerk Haalderen'. De opbrengsten zijn, minus de kosten, voor de restauratie. Vanzelfsprekend is het ook nog steeds mogelijk een vrijwillige bijdrage te doen en daarvoor is het zelfde rekeningnummer beschikbaar, zet daar bij 'restauratie kerk Haalderen'. Uw gift kunt u verrekenen met uw belastingaangifte, want de kerk heeft een ANBI status.