Afbeelding
Foto:

Ieder seizoen verrassend!

GENDT - Ieder seizoen verrassend! Dat is Kwekerij Arnhem-Nijmegen van Bert van Deelen uit Gendt. Met tot begin september een breed assortiment aan zomerbloeiers en vanaf september verrassende najaars- en winterbloeiers, kun je er altijd terecht voor wat moois.

En dat is helemaal niet gek, volgens Bert. 'Wat je veel ziet is dat er een race ontstaat. Wie heeft kan als eerste de zomerbloeiers aanbieden? Daar doen wij niet aan mee: we laten de natuur zijn werk doen en zorgen voor sterke en vers gekweekte planten. Haal je dus hier je zomerbloeiers, dan weet je zeker dat hij tot eind oktober bloeit, zoals een zomerbloeier hoort te doen.'

De verrassing zit hem niet alleen in de zomer- en winterbloeiers, want ook qua kamerplanten is het assortiment breed. Ieder seizoen is er nieuw aanbod en heeft Bert iets nieuws om je huis van extra kleur, planten en zuurstof te voorzien. 'Het belangrijkste is echter dat je kwaliteit biedt. Dat geldt vooral voor de huiskamerplanten als bloemen. Wij zorgen voor natuurlijk gekweekte planten en voeding van hoge kwaliteit, zodat jij alleen nog maar voor water en zonlicht hoeft te zorgen. Het is zo makkelijk, het kan bijna niet misgaan', besluit Bert met een knipoog.

Berts kwekerij bezoek je op de Langstraat 46 in Gendt of via zijn vernieuwde webshop, op www.kwekerijarnhemnijmegen.nl.