Afbeelding
Foto:

Help onze jeugd

straatkinderen te helpen!

RESSEN - In de nacht van zaterdag 30 juni op 1 juli zal de jeugd van de 4-plek weer een Nacht zonder dak houden.

Om aandacht en geld te vragen voor dakloze kinderen in Colombia zullen ze zich laten sponsoren om een nacht als dakloze door te brengen. Iedereen is op die zaterdag welkom in Ressen (Kerkenhofstraat 3) waar de jeugd hun op eenvoudige wijze gemaakte lekkere soep (en misschien ook wel pannenkoeken zoals vorig jaar) serveert tegen geringe vergoeding die natuurlijk ook ten goede komt aan de straatkinderen. Om 18:00 uur zien ze een ieder graag.

Straatpastor Anton Metzger uit Arnhem komt ’s avonds zijn verhalen met de jeugd delen en met elkaar te praten over wat het betekent om geen plek te hebben om ‘thuis’ te noemen. Ook in de kerkdienst van 1 juli zal het thema ‘thuisloos’ centraal staan en zal de jeugd ervaringen delen.
Ieders vrijwillige bijdrage komt ten goede aan de straatkinderen in Colombia. Maar misschien wil men ook iets bijdragen door onze jeugd te sponsoren. Zij zullen – weer of geen weer – een hele nacht in een doos doorbrengen bij wijze van solidariteit. Help onze jeugd om de straatkinderen te helpen! Een van de jongeren sponsoren? Neem contact op met Anke Sietinga (anke@sietinga.nl en www.4-plek.nl).