Deze zomer gratis
uitleenstruinrolstoel

BETUWE - Op Landerij de Park vindt op 1 juli om 14.00 uur de officiële aftrap plaats van de uitleen van een 'all-terrain'-rolstoel (een strand/struinrolstoel), de Wombat.

Deze zomer, vanaf 1 juli tot eind september, kan de Wombat in de Overbetuwe gratis gebruikt worden. Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe leent in samenwerking met de firma Offtheroadwheels uit Oosterhout op verzoek deze rolstoel uit binnen de Overbetuwe.

Wilt u eens een keer erop uit om over struinpaden, over het maaiveld of over zand te rijden? Of bij mooi weer in Rijkerswoerd of Strandpark Slijk Ewijk door het water rijden? Een rondje door de landerijen van Hemmen of de uiterwaarden van Heteren maken?

De SGO brengt, na een belletje, de stoel naar de gewenste locatie. Er zijn geen kosten aan verbonden. "We vragen wel een borg van twintig euro die u na afloop terugkrijgt. Ook moet u een duwer meebrengen. Bel tijdig (ca één dag eerder) naar de SGO, Jeanne Verdijk: 0481 376595 of 06 33726667 of mail naar jj.verdijk@kpnmail.nl. Dan maken we een afspraak! We hopen dat er veel gebruik van gemaakt zal worden. Na de zomer maken wij de balans op." Iedereen is welkom op 1 juli om alvast een proefritje te maken.