Dansende vrouw (foto: Gerda Berns)
Dansende vrouw (foto: Gerda Berns) Foto: gerda berns

Nieuwe expositie en gastkunstenaar Gerda Berns in het Kunstlokaal

BEMMEL - Een aantal mensen met een passie voor kunst maakt opnieuw gebruik van een leegstaand winkelpand in Bemmel om hun werk te tonen. Het Kunstlokaal in De Assenburg is het nieuwe onderkomen.

Sinds 1 juni exposeert gastkunstenaar Gerda Berns daar haar werk. Gerda maakt kleurrijke decoratieve glas in lood objecten. In het Kunstlokaal zijn ook aquarellen van Hai Verstappen te zien. Hai is als nieuw lid bij de kunstgroep gekomen en is onder andere geïnspireerd door het water, het licht en de natuur in onze directe omgeving.

De collectie in het Kunstlokaal wordt regelmatig vernieuwd. Dat is nu ook weer het geval. Stap dus rustig een keer vrijblijvend binnen in om van dit moois te genieten. "Wij zijn te vinden in het pand waarin tot voor kort 'Vis en Kip' gevestigd was. Dat heeft sporen achtergelaten en inmiddels heeft schoonmaakbedrijf Aalbers aangeboden om ons te helpen het pand te verfrissen."

"Onze groep telt veertien leden maar er is ruimte voor enkele nieuwe deelnemers. Met name ruimtelijk werk ontbreekt op dit moment op het palet van de Kunstgroep. (Amateur-)kunstenaars kunnen hun belangstelling voor deelname kenbaar maken via de email aan info@kunstlokaalbemmel.nl. Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag plus alle koopzondagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur (www.kunstlokaalbemmel.nl)."