Afbeelding
Foto:

Iedereen aan het sporten met Decathlon

ARNHEM - Twee jaar geleden toverde Decathlon de Rijnhal in Arnhem-Zuid van een sporthal met vergane glorie weer terug in een fonkelnieuw sportpaleis. Sportbeoefenaars van alle leeftijden kunnen er zeven dagen per week terecht voor sportartikelen van liefst 65 sporten.

Je kunt er uiteraard terecht voor de meest gangbare sporten, zoals voetbal, tennis, hockey en wielrennen, maar minder gangbare sporten als trailrunning, padel of hengelsport zijn ook vertegenwoordigd. Honderden sporters en sportertjes weten de winkel dagelijks te vinden.

Gratis sportclinics.

Decathlon biedt overigens meer dan alleen sportartikelen. In de winkel kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met sport. Vrijwel iedereen weet inmiddels dat je in de winkel alles mag uitproberen. Nog leuker is dat Decathlon regelmatig gratis sportclinics organiseert, zoals de Running Academy, Start to Skate en Start to Bike.

Sport4daagse

Om zoveel mogelijk mensen lekker te laten sporten en bewegen, organiseert Decathlon rond het tweejarig bestaan liefst vier sportieve dagen in en rond de Rijnhal. De Arnhemse basisschooljeugd doet op woensdagmiddag 30 mei de aftrap met de Decathlon Kinderspelen. Dag twee staat in het teken van aangepast sporten in samenwerking met Uniek Sporten Arnhem. Op dag drie is er opnieuw een sportdag voor basisschoolkinderen. Op zaterdag 2 juni is de knallende afsluiting van de festiviteiten met diverse sportclinics. Uiteraard is iedereen elke dag welkom. Dus kom gezellig langs bij de Rijnhal!

Decathlon Rijnhal, Olympus 1, Arnhem; 026 202 2600; www.decathlon.nl/rijnhal.