(Foto: Ellen Verhoeven)
(Foto: Ellen Verhoeven) Foto:

Winkel gaat met tijd mee en biedt enorm assortiment

Bruna Huissen is 25 jaar jong!

HUISSEN - Bruna Huissen bestaat alweer 25 jaar, maar is jong van geest. Dit wordt gevierd met onder meer het Huissens Boekenbal®, met Hugo Borst. Als ook met tal van jubileumaanbiedingen. De winkel met regiofunctie kenmerkt zich door de klantvriendelijkheid en de ervaring van de medewerkers en de diversiteit van het aanbod.

Bruna Huissen startte in 1993 in het pand in de Langestraat waar tot voor kort Intertoys zat. Pioniers waren toen: Marian Guijt en dochter Martine van 16, toen nog weekendhulp. Al groeide laatstgenoemde uit tot (mede)verantwoordelijke voor de huidige winkel aan de Langestraat, tegenover Broekman Mode. Sinds 2002 draait Bruna op deze plek als een trein, is er een postagentschap en een ING-bank bijgekomen en is het aantal medewerkers liefst negen. Shelley, Suzanne, Ingrid, Marijke, Marjon, Huub, Stef, Marian en Martine hebben kennis van zaken, ruime ervaring en zijn klantvriendelijk. Goed advies over alle diensten en producten uit het enorm diverse assortiment is voor hen een vanzelfsprekendheid. Met (de bijzonderheden van) een aantal productgroepen reizen we door 25 jaar Bruna Huissen, inclusief tips.

Jong van geest Boeken: een ruim aanbod, van zelfhulp tot koken en van boeken van lokale auteurs tot bestsellers als Gijp. Er zijn zelfs signeersessies van bekende schrijvers zoals Tommy Wieringa en Carry Slee. Tip: Hugo Borst is een van de gastsprekers op het Huissens Boekenbal®, komende donderdag in De Buitenpoort, ter ere van het 25-jarig jubileum. Er zijn nog enkele entreekaarten te koop in de winkel. Cadeau-artikelen: voor jong tot oud. Cd's en dvd's zijn niet meer, maar Bruna Huissen is jong van geest en gaat met de tijd mee, rages worden tijdig gespot. Veel trendy gadgets, waaronder de Squeezbal. Tip: vergeet vaderdag niet, zondag 17 juni! Voldoende cadeaus aanwezig. Schoolspullen: door de jaren heen altijd een drukte van jewelste. Nu al de nieuwste artikelen voor komend schooljaar in de winkel, zoals agenda's. Tip: vis niet achter het net! Loterij: diverse soorten, Bruna Huissen verkocht jaren geleden een winnend lot van de Staatsloterij (prijs 100.000 euro) en vorig jaar zelfs een Lotto-lot dat goed was voor een één miljoen euro! Tip: geef iemand een lot cadeau (maar beding een deel voor jezelf ;-) Natuurlijk biedt Bruna Huissen nog veel meer: een postagentschap, wenskaarten, tijdschriften, bankzaken (ING), tabaksproducten, papier- en schrijfwaren en kantoorartikelen. De komende tijd zijn er veel jubileumaanbiedingen. Check: Facebook.com/BrunaHuissen. Graag tot ziens!