Lentefeest 2018 (foto: KBO Huissen)
Lentefeest 2018 (foto: KBO Huissen)

Rabo Clubkas Campagne

en KBO Huissen

HUISSEN - Wie op dit moment lid is van de Rabo Bank Oost Betuwe mag de komende tijd zijn stem uitbrengen op een club of stichting. Van 15 tot en met 30 mei kan men stemmen op de KBO Huissen.

De KBO Huissen is een van de 228 clubs, verenigingen en stichtingen in Lingewaard en Overbetuwe die meedingen naar de in totaal 75.000 euro. Dit is het bedrag dat Rabobank Oost Betuwe dit jaar in de campagne verdeelt. De bank steunt met deze winstuitkering op een mooie manier het rijke verenigingsleven in Lingewaard en Overbetuwe.

"Bent u lid van de bank dan bepaalt u mede hoe hoog het sponsorbedrag wordt dat de KBO Huissen krijgt toegewezen. De KBO Huissen organiseert wekelijk activiteiten voor de ouderen van Huissen en Angeren.

Een Rabo-lid kan in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn favoriete clubs, maximaal twee stemmen per club. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen de KBO Huissen krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, hebben een brief ontvangen met een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure. Ga ook na bij familie, vrienden, buren en kennissen of ze Rabo-lid zijn en vraag of ze de KBO Huissen willen steunen. Dankzij uw actie kunnen wij, de KBO Huissen nog beter en mooiere dingen doen voor de leden", aldus het bestuur KBO Huissen.