De burgrun in actie (foto: Burgrun)
De burgrun in actie (foto: Burgrun) Burgrun

Burgrun in Doornenburg

DOORNENBURG - Al jaren een begrip in Doornenburg en omstreken, de Burgrun. Georganiseerd door motorclub MCKO uit Doornenburg. Ook dit jaar zijn alle vrijwilligers er klaar voor om iedereen een leuke en gezellige dag te bezorgen op zaterdag 26 mei.

Net als vorig jaar is de start in de Sint-Maartenstraat in Doornenburg. Om 10:00 uur zal hier het startschot gegeven worden voor de welbekende rit in de zijspan. Dit jaar zullen we naar verwachting met veertig zijspannen. Dit jaar vindt de tussenstop plaats bij Aardbeienhof in Gemert. Tussen 16:00 en 16:30 uur wordt de stoet terugverwacht in Slangenburgstraat in Doornenburg, waar de zijspannen onder begeleiding van een dweilband ingehaald worden.

De heerlijke bbq staat dan reeds gereed en wie weet ontdekken we de Voice of Doornenburg tijdens de fameuze karaoke. Vanaf 20:00 uur is men welkom om samen een geslaagde Burgrun te vieren tijdens de afsluitende feestavond. "Graag tot ziens langs de route om onze deelnemers toe te juichen of tijdens de gezellige feestavond in het Schuttersgebouw Gijsbrecht van Aemstel in Doornenburg." Meer informatie: www.burgrun.nl of like de facebookpagina om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

De burgrun in actie (foto: Burgrun)